2014-06-15 00:40:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szükséges a változás

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Véget kell vetnie a flörtöléseknek, kalandoknak, futó viszonyoknak. Immár el kell döntenie, kihez is ragaszkodik valójában. Különben elveszítheti azt, akit a legjobban szeretne. Ennyivel tartozik a saját lelkének, lelkiismeretének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban ki kellene állnia a saját igazáért. Ha folyton, lám, még hétvégén is mások helyett dolgozik, akkor előbb-utóbb végtelenül kihasználtnak fogja érezni magát. Jogosan, mert hiszen ez valóban így is van. A házimunkát bízza legalább másra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kissé zaklatott lelkiállapotban van, nem is csoda, ha az emésztési problémái kiújulnak. Jobban meg kellene gondolnia, hogy miket eszik. No meg azt is, hogy kikkel foglalkozik. Ha túlságosan megszaporodtak az életében a gyomorgörcsöt okozó emberek, építse le őket!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nem az a fajta ember, aki túlzott realizmusáról híres. Mostanában mégis valahogy inkább az értelmével látja a párkapcsolatát. Márpedig ez egyetlen kapcsolatnak sem tesz jót. Ez azt jelenti, hogy az érzelmei már kihűltek, vajon?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy tervei megvalósításához most támogatást adnak a csillagai. Ám a kapkodástól mégis óva inteném. Ha változást szeretne, azt inkább apránként vezesse be az életébe. A nagy fordulatok úgyis maguktól fognak adódni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A teremtő erő ma leginkább a Szűz jegyűekben munkál. Alig tudja visszafogni az alkotókedvét. A háziasszonyok remekműveket sütnek-főznek, a más ambíciókkal bírók a hobbijukban alkothatnak valami nagyot. A festőket a természet kiszólítja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A kapcsolata ellaposodása ellen leginkább azzal tehet, ha a társasági életet felfrissíti maga körül. Nemcsak ön, de a társa is igényli és élvezi a pezsgést, az emberekkel való nagy beszélgetéseket. Ha nappal pörögnek, az éjszakáik is forróbbak lesznek újra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy kisebbfajta fogadást adhat a mai napon. Ön egy közösség szíve-lelke, és ma van okuk az ünneplésre, az összejövésre. Akár lakógyűlésről, akár horgászegyesületről van szó, számít az ön szava, jelenléte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön is tudja, hogy szükséges a változás. Valamilyen régi fogadalmát ma végre beválthatja. A megvalósítás nem is esik nehezére, sőt, különös örömét lelheti benne. És bár aprócskának tűnik a változás, valójában nagy fordulatot jelent.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne hagyja, hogy egy barát becsapja, avagy az ön kontóján akarjon elérni valamit. Ma jobban teszi, ha gyanakvással fordul az efféle baráti javaslatok felé. Vagy legalább legyen körültekintő, s kössön ki magának biztosítékokat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok támadás érhette az utóbbi időben, de önt szerencsésen felvértezték a csillagok. Tudja jól, hogy a kudarc legalább annyira tanulság, mint baj. És a továbblépéshez néha szükséges is: segít abban, hogy magasabbra törjön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az élet hétköznapi oldalával nehezebben boldogul, mint az illúziókkal. Ön hajlamos a mesevilágokba menekülni, amik azért legalább annyi tanulsággal szolgálnak még így is, mint másnak a rideg valóság. A muzsika az ön lelkének gyógyszere.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: